Jak naše pokrmy připravujeme?

 

Pokrmy jsou připravovány nejšetrnějším způsobem vaření ve vakuu po dobu 12 hodin při teplotě 70 Celsia. Díky tomuto šetrnému způsobu přípravy se v jídle zachovají všechny důležité živiny. 

Veškeré suroviny jsou pečlivě uchovány a pravidelně kontrolovány

Krabičky jsou skladovány ve speciálních prostorech, kde je zaručena maximální hygiena

Krabičky po doručení ihned uchovejte v lednci a spotřebuje je termínu dle etikety

Jídla určená k ohřevu můžete připravit v originálním obalu. V takovémto případě nezapomeňte fólii na několika místech propíchnout

Způsob přípravy a suroviny

Zelenka s.r.o. největší domácí chovatel krůt a krocanů.

Číst dál...

Biokuřata dodáváná na trh v české a slovenské republice od společnosti Biopark s.r.o. pocházejí výhradně z českých ekologických farem a jejich chov podléhá podstatně přísnějším kritériím než běžná produkce kuřecího masa.

Číst dál...

Qualivo - maso produkované podle unikátní švýcarské technologie krmení a chovu zvířat. Strava Qualivo zvířat je přísně kontrolovaná a v chovu je zcela zakázáno používat genetické modifikace, hormony či antibiotika. Výsledkem je, že maso je křehké a šťavnaté, má vysokou výživovou hodnotu a výbornou stravitelnost. 

Číst dál...

Rýže je plodinou, kterou v prostředí kuchyně používá jistě většina z nás. Mnoho z nás při volbě vhodné rýže pro daný připravovaný pokrm narazilo na označení krátkozrnná, dlouhozrnná, kulatozrnná a spoustu dalších. Hlavním rozlišovacím aspektem je totiž tvar a velikost této plodiny. To obecné rozdělní však dnes nahrazují výrazy a pojmy, kterými jsou jednotlivé druhy odlišeny. Pojďme si tedy představit ty nejznámější a v běžné tuzemské gastronomii asi nejpoužívanější.

Číst dál...

Přidejte si nás

  

Kontakt

Michal Filípek

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tel:601359641