Jídelníček

Menu

Toto nutričně vyvážené menu je vytvořené pro všechny, kteří se s námi chtějí stravovat zdravě, vypadat skvěle a také se tak cítit.

Maso a ryby jsou upravené metodou Sous Vide nebo na páře.

Veškeré suroviny jsou čerstvé a upřednostňujeme české dodavatele, u masa výhradně.

Ceny se u individuálního menu můžou lišit dle analýzy a speciálních požadavků klienta, nastavení nutričních hodnot, na jejichž základě vznikne kalkulace. Tudíž u redukce nadváhy se (zejména u žen) cena sníží a naopak u nabírání svalové hmoty se cena zvýší.

Cena porce jídla pro muže tohoto menu v průměru 120 CZK což je 600 CZK /den.

Cena porce jídla pro ženy tohoto menu v průměru 100 CZK což je 500 CZK /den

Zavážíme buď na 5 pracovních dní a nebo na 7 dní v týdnu.

Momentálně děláme rozvozy po Praze, ale uvítáme i zakázku z jiného kraje. Neváhejte nás proto kontaktovat.

Týdenní menu 10.9.-17.9.

PONDĚLÍ

Snídaně: Šlehaná šunková pěna, zeleninový salát, rozpečený toust (1, 3, 7, 11)
Dezert: Jablečný koláč s tvarohem (3, 7)
Oběd: Vepřová panenka na zeleném pepři, dušená mrkev, brambory
Svačina: Cuketovo mrkvové placičky, zelenina (3)
Večeře: Kuřecí maso na curry s fazolkami, rýže (11)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 4, 5

ÚTERÝ

Snídaně: Vafle s tvarohem a jahodami, ořechy (1, 3, 5, 7, 8)
Dezert: Velvet cake (1, 3, 7)
Oběd: Hovězí plátek na houbách, pappardelle
Svačina: Hummus s plátkem žitného chleba, zelenina (1, 3)
Večeře: Citronové krůtí řízky s petrželkou, zapečené brambory s cibulí na smetaně (3, 7, 11)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 5

STŘEDA

Snídaně: Špenátová proteinová omeleta s rajčaty, zelenina (3, 7)
Dezert: Tvarohový koláč se zapečenou granolou (1, 3, 5, 7, 8, 11)
Oběd: Tilápie na mrkvovém perkeltu, brambory (4)
Svačina: Tataráček z červené řepy, opečený bylinkový toust s česnekem (1, 3)
Večeře: Grilované kuře na bylinkách, špenátové pesto, grenaille brambory (11)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 5


ČTVRTEK

Snídaně: Tvarohové knedlíčky s krémem (1, 3, 7)
Dezert: Flapjack (1, 5, 7, 8, 11)
Oběd: Koprová omáčka s hovězím masem, braborové noky (1, 3, 7)
Svačina: Brokolicovo-mrkvový koláč se slunečnicovými semínky a rukolou (3, 7, 11)
Večeře: Pohankové rizoto s krůtím sous vide, zeleninový salát
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 4, 5

PÁTEK

Snídaně: Tuňáková pomazánka s vejcem, žitný chléb, zelenina (1, 4, 7)
Dezert: Energy koule
Oběd: Hovězí sous vide s bramborovo- hráškovým pyré, hranolky z kořenové zeleniny (9, 11)
Svačina: Bramborový nákyp s kapustičkami, zelenina crudite (3, 7, 9)
Večeře: Krůtí maso na grilu, salát z čočky Beluga se zeleninou a klíčky vojtěšky (11)
Jídlo vhodné k ohřevu: (3, 4, 5)

SOBOTA

Snídaně: Ovesná kaše s burákovým máslem, ořechy, ovocný salát (1, 5, 7, 8)
Dezert: Makovo-jablečné řezy (3, 13)
Oběd: Karbanátky z krůtího masa, pečená petržel s mrkví, bramborovo -mrkvové pyré (9, 11)
Svačina: Salát z půlených cherry rajčátek a mozzarely (7, 11)
Večeře: Trhané hovězí v tortile, mexické fazole v zelenině s koriandrem, jogurtový dip (1, 3, 7, 11)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 5

 

NEDĚLE

Snídaně: Plněné špaldové palačinky (1, 3, 7)
Dezert: Celozrnné sušenky (1, 3, 7)
Oběd: Noky se zelím a slaninkou, hovězí plátek v přírodní omáčce (1, 3, 7)
Svačina: Zeleninové hranolky s tvarohovo-sýrovou curri pomazánkou (7)
Večeře: Ratatouille s feta sýrem, kuřecí plátek, rýže s italskými bylinkami (7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 5

Týdenní menu 17.9.-21.9.

PONDĚLÍ

Snídaně: Čočková pomazánka s Ume-octem, zeleninové hranolky, fitness chléb (1)
Dezert: Malinová pannacota (1, 7)
Oběd: Hovězí maso sous vide se zeleninovou omáčkou z cukety a 3 barev paprik, rýže (11)
Svačina: Slaný koláč s brokolicí a houbami, zelenina (1, 3, 7)
Večeře: Dýňový guláš s kuřecím sous vide, bramborovo-pohankové placičky (1, 3)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 4, 5

ÚTERÝ

Snídaně: Malinový fitnes termix, zdravý piškot fitness menu , jablko (1, 3, 7)
Dezert: Tvarohovo ovocný kelímek s ovesnými vločkami (1, 7)
Oběd: Vepřová panenka na žampionech s přírodní šťávou, polentová kostka s kmínem, bylinkami a semínky (11)
Svačina: Low carb cuketové bramboráčky s česnekovým dipem (1, 3, 7)
Večeře: Krůtí plátek sous vide, zeleninová omáčka s cizrnou, jáhlový nákyp se semínky a mořskou řasou (1, 11)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 4, 5

STŘEDA

Snídaně: Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci , žitný chléb, cherry rajčata (1, 3, 7)
Dezert: Švestkový koláč (1, 3, 7)
Oběd: Losos na másle s bylinkami, lehký salát z divoké rýže, zeleniny a petržele (4)
Svačina: Fazolová pizza, zelenina crudite, jogurtový dip (1, 3, 7)
Večeře: Kuřecí roláda s bazalkovým pestem a sušenými rajčaty, batátové pyré
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 4, 5


ČTVRTEK

Snídaně: Mandlový pudink s tapiokou, rýží, broskvemi a čokoládou (7)
Dezert: Fitness krémeš (1, 3, 7)
Oběd: Hovězí pečeně na česneku se slaninou a švestkami, kroupovo-rýžové kopečky s česnekem a majoránkou (1, 3, 11)
Svačina: Tortilla s uzeným restovaným tofu, olivovou tapenádou a zeleninou (1, 3, 6, 7)
Večeře: Cesar salát s trhaným kuřecím masem sous vide, krutonky a parmezánem (1, 3, 7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 4, 5

PÁTEK

Snídaně: Volské oko v červené paprice, krájená zelenina, tmavý chléb (1, 3)
Dezert: Zapečené palačinky (1, 3, 7)
Oběd: Míchaný hrnec z dušené zeleniny, hovězí sous vide, pohanka s quinuou a bylinkami
Svačina: Lehký bramborový salát Fitness Menu, řapíkatý celer (7, 9)
Večeře: Kuře na chilli a medu, bramborové medailonky, zdravá tatarská omáčka (7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 2, 3, 5

SOBOTA

Snídaně: Jogurt s lesním ovocem a ovesnými vločkami, vlašské ořechy (1, 7, 8)
Dezert: Fitness tiramisu (1, 3, 7)
Oběd: Krůtí maso na divoko, špenát s mangoldem a slunečnicovými semínky, bramborový knedlík (1, 7)
Svačina: Cizrnový hummus s pečenou dýní, kukuřičné chipsy, mrkev
Večeře: Zapečená brokolice se sýrem a houbami na smetaně, kuřecí sous vide na grilu, mrkvová tapenáda (7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 5

 

NEDĚLE

Snídaně: Jáhlovo – batátová kaše na slano s dýňovými semínky, kostičky sýra, zelenina crudite (7)
Dezert: Tvarohová bábovka (1, 3, 7)
Oběd: Hovězí maso s pikantní směsí s červenými fazolemi, cibulková rýže
Svačina: Obložený sendvič, zelenina (1, 3, 7)
Večeře: Krůtí nudličky na curry s čerstvými výhonky mungo a černou fazolí, čirokový kopeček s chia semínky (11)
Jídlo vhodné k ohřevu:1, 3, 5

Týdenní menu 24.9. - 30.9.

PONDĚLÍ

Snídaně: Slané čedarové muffiny se zeleninovým salátem (1, 3, 7)
Dezert: Domácí musli se sušeným ovocem a jemným limetkovým krémem (1, 5, 7, 8)
Oběd: Hovězí sous vide s omáčkou z pečených jablek na šlavěji, rýže
Svačina: Cizrnový hummus s mrkví, bezlepkový chléb
Večeře: Krůtí hamburger se sýrem a slaninou, bramborová kaše (7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 5

ÚTERÝ

Snídaně: Ovesná kaše s ovocem a se skořicí, ořechy (1, 5, 7, 8)
Dezert: Tvarožník s broskvemi (1, 3, 7)
Oběd: Znojemská hovězí , těstoviny (1)
Svačina: Rajčatový tatarák, chipsy kukuřičné
Večeře: Kuře na kari s bambusovými výhonky, bulgur (1)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 5

STŘEDA

Snídaně: Guacamole s rajčaty, žitný chléb fitness menu (1, 7)
Dezert: Bábovka s kefírem (1, 3, 7)
Oběd: Krůtí sous vide na rozmarýnu, šťouchané brambory
Svačina: Salát s fenyklem a pomerančem
Večeře: Treska s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou, kuskus zeleninový (1, 4, 7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 5


ČTVRTEK

Snídaně: Bílková omeleta v troubě na sladko s ovocem (3, 7)
Dezert: Ovocný salát s jogurtem (7)
Oběd: Plněné papriky mletým masem, rýže, rajská omáčka (3)
Svačina: Šlehaná ricotta se sušenými rajčaty a olivami, žitný chléb (1, 7)
Večeře: Králičí stehno na zelenině, domácí knedlíčky (1, 3, 7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 5

PÁTEK

Snídaně: Budapešť pomazánka, cherry rajčata, knackebrot (7)
Dezert: Rýžový nákyp se švestkami (3, 7)
Oběd: Vepřová panenka na žampionech, dušená mrkev, batátové pyré
Svačina: Šopský salát s feta sýrem (7)
Večeře: Tortilla s trhaným hovězím (1, 7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 2, 3, 5

SOBOTA

Snídaně: Proteinové lívance s tvarohovým krémem a lesním ovocem (1, 3, 7)
Dezert: Ovocné smoothie (7)
Oběd: Boloňské těstoviny s hovězím sous vide (1, 7)
Svačina: Křenový kréme, se strouhanou šunkou, zelenina crudite
Večeře: Těstovinový salát se zeleninou, kuřecím sous vide a pikantním jogurtem (1, 7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 5

 

NEDĚLE

Snídaně: Vejce v paprice, žitný chléb (1, 3, 7)
Dezert: Rafaelo dort (1, 3, 7)
Oběd: Krůtí na grilu s pečenými fazolkami a slaninou
Svačina: Tvarohová pomazánka (7)
Večeře: Thajské kuřecí nudličky s rýžovými nudlemi
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 5

Přidejte si nás

  

Kontakt

Fitness Menu

Na Strži 1721/63, 140 62 PRAHA 4

Tel:+420 702 055 028

email: clientserivce(@)fitnessmenu.cz