Jídelníček

Týdenní menu 29.6. - 5.7.

PONDĚLÍ 29.6.

Snídaně: Vajíčka z trouby se žampiony a zeleninou, toastový chléb (1,3,7)
Dezert: Jogurtovo čokoládový dort (3,7)
Oběd: Mix ryb (candát, losos) na páře s citronovým přelivem, zeleninový bulgur (4,9)
Svačina: Salát Coleslaw, slunečnicový chléb (1,3,7)
Večeře: Kuřecí prsíčko na grilu s dušenou zeleninou a bramborem (x)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1,3,4,7,9

ÚTERÝ 30.6.

Snídaně: Kokosový pudink s piškoty, čerstvé ovoce (1,3,7)
Dezert: Batátová bábovka s jogurtem (1,3,7,8)
Oběd: Mexické kuřecí soté, pečená tortilka (1,3,7)
Svačina: Pomazánka z červené řepy a tvarohu, kukuřičné keksy (7)
Večeře: Hovězí sous-vide na arašídách, dušená brokolice s květákem (5)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1,3,5,7,8

STŘEDA 1.7.

Snídaně: Šunkové rolky s křenovou náplní a vejcem na tvrdo, žitný chléb (1,3,7)
Dezert: Ovocný salát (x)
Oběd: Krůtí medailonky na chilli papričkách a medu, kus kus (x)
Svačina: Mrkvová polévka s arašídovým máslem, rýžový chlebík (5,7)
Večeře: Soté z vepřové panenky na liškách, rýže a dušená zelenina (9)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1,3,5,7,9

ČTVRTEK 2.7.

Snídaně: Rýžová kaše s ovocem a ořechy (7,5,8)
Dezert: Chia pudink s mangem (7)
Oběd: Kuřecí steak zapečený s rajčaty a mozzarelou, pečený brambor (7)
Svačina: Řecký jogurt s ředkvičkami a klíčky, knäckebrot (7)
Večeře: Hovězí sous-vide na přírodní omáčce, fazolové lusky s hráškem (x)
Jídlo vhodné k ohřevu: 5,7,8

PÁTEK 3.7.

Snídaně: Špenátová pomazánka, celozrnný chléb, cherry rajčátka (7)
Dezert: Proteinovo meruňkový nápoj s kokosem (7)
Oběd: Hovězí mleté biftečky v parmezánové omáčce, pečené batáty (3,7)
Svačina: Plněné žampiony zapečené se sýrem, listový salát (3,7)
Večeře: Pečené kuřecí nudličky, česnekový dip, domácí polentové hranolky (7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3,7

SOBOTA 4.7.

Snídaně: Banánovo vločkové lívanečky s jogurtem a ovocem (7)
Dezert: Strouhaná mrkev s jablkem a citronem (x)
Oběd: Pomalu pečené kachní prsíčko, dušené zelí, bramborové šišky (3)
Svačina: Tvarohovo bylinkový dip se zeleninou crudite (7)
Večeře: Řepové rizoto s hovězím sous-vide a parmezánem (7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3,7

NEDĚLE 5.7.

Snídaně: Cottage s pažitkou, kukuřicí a vejcem, rýžový chlebík (3,7)
Dezert: Jablkový závin s rozinkami a ořechy (1,3)
Oběd: Krůtí prsíčko špikované mrkví, špenát, bramborové noky (1,3,7)
Svačina: Quacamole s kukuřičnými chipsy (x)
Večeře: Thajské hovězí nudličky, rýžové rolky se zeleninou (9)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1,3,7,9

Menu

Pro maximální spokojenost doporučujeme 5,6 nebo 7 denní program

 

Toto nutričně vyvážené menu je vytvořené pro všechny, kteří se s námi chtějí stravovat zdravě, vypadat skvěle a také se tak cítit.

Maso a ryby jsou upravené metodou Sous Vide nebo na páře.

Veškeré suroviny jsou čerstvé a upřednostňujeme české dodavatele, u masa výhradně.

Ceny se u individuálního menu můžou lišit dle analýzy a speciálních požadavků klienta, nastavení nutričních hodnot, na jejichž základě vznikne kalkulace. Tudíž u redukce nadváhy se (zejména u žen) cena sníží a naopak u nabírání svalové hmoty se cena zvýší.

Cena porce jídla pro muže tohoto menu v průměru 120 CZK což je 600 CZK /den.

Cena porce jídla pro ženy tohoto menu v průměru 100 CZK což je 500 CZK /den

Zavážíme buď na 5 pracovních dní a nebo na 7 dní v týdnu.

Rozvoz je na Vámi uvedené adresy v rámci Prahy zcela zdarma!!!

Za okraj Prahy je doprava možná za poplatek a do jiného kraje po individuální domluvě.

Přidejte si nás

  

Partneři

Kontakt

Fitness Menu

Na Strži 1721/63, 140 62 PRAHA 4

Tel:+420 773 147 267

email: clientservice(@)fitnessmenu.cz